Secret Santa worden

Beste en lieve Secret Santa,

Wat fijn dat u een kerstverwenpakket wilt samenstellen voor een mede-eilandbewoner die het even wat moeilijk heeft tijdens deze toch al zo donkere dagen! Samen kunnen wij er voor zorgen dat ook zij een lichtje in de duisternis krijgen aangereikt.

Omdat de inschrijving voor Secret Santa’s en voor ontvangers nog open staat, krijgt u pas meer informatie nadat de inschrijvingsdatum is gesloten. Dit kan tot 4 december. In het weekend van 5 december gaan wij de koppelingen maken tussen de Secret Santa’s en de ontvangers.

U krijgt uiterlijk op woensdag 9 december meer informatie over uw ontvanger(s) en dan heeft u de tijd om een pakket samen te stellen.

In de mail die u uiterlijk op 9 december krijgt staat helemaal uitgelegd wat precies de bedoeling is. Als u daarna nog vragen heeft kunt u ons altijd mailen en zullen we uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

De komende tijd benutten wij om via de media zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor dit initiatief. Mocht u hierin tips voor ons hebben dan horen we die graag!

Voor nu zijn we enorm blij met uw enthousiaste aanmelding en u hoort spoedig van ons!

Register with us by filling out the form below.

Aanmelding Secret Santa