Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Film

13 maart 2019 van 14:00 tot 17:00

Kinderen die lid zijn van de Oranjevereniging Middelharnis en Sommelsdijk kunnen deze middag gratis een film komen kijken in het Diekhuus.
Tijdens de vertoning krijgen de kinderen limonade en een zakje chips. Kinderen die geen lid zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom.
Alleen betalen zij wel een toegangsprijs van € 5,50 voor de film.

Film info
Animatie familiefilm Diep in de Zee (DEEP). Met de stemmen van Bibi Breijman, Birgit Schuurman, Tommie Christiaan, Stijn van der Plas.

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

Deze film is geschikt voor 6 jaar en ouder / genre animatie, familiefilm / duur 91 minuten

Leden kunnen zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.
Wilt u gelijk lid worden en inschrijven voor de film klik dan hier.

Wilt u geen lid worden dan kunt u kaartjes bestellen via https://www.hetdiekhuus.nl/ticketshop

Schrijf u hieronder in.
[huge_it_forms id=”12″]

Gegevens

Datum:
13 maart 2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorieën:
,