Skip to main content

Over ons

Hart van Goeree-Overflakkee (voormalige stichting Evenementen Middelharnis STEM)
Stichting Evenementen Middelharnis is al sinds 1984 actief in de dorpen Middelharnis/Sommelsdijk. In het verleden organiseerde de StEM de Havendag, de aubade, de dodenherdenking en de Geraniummarkt.

Het ontstaan

Stichting Evenementen Middelharnis is al sinds 1984 actief in de dorpen Middelharnis/Sommelsdijk. In het verleden organiseerde de StEM de Havendag, de aubade, de dodenherdenking en de Geraniummarkt.
Omdat een aantal van deze evenementen niet meer door de StEM worden georganiseerd en om alle evenementen binnen de gemeente beter te stroomlijnen, is in overleg met de gemeente Goeree Overflakkee besloten om een nieuw programma te samen te stellen en samenwerking binnen de kernen te bevorderen.
Gezien het nieuwe ambitieuze programma en de gemeentelijke herindeling, dekt de naam “Stichting Evenementen Middelharnis” de inhoud niet meer. Daarom is besloten om naast een nieuw programma ook voor een nieuwe naam te kiezen.

Het bestuur

Een groepje enthousiaste vrijwilligers die onze kern Middelharnis/Sommelsdijk als ‘Hart van Goeree Overflakkee’ graag met stip op de kaart wilt zetten
Voorzitter: Peter van Helden a.i.
Penningmeester: Fred van Leersum
Secretaris: Carin van Buren
Overige bestuursleden: Caroline van Drenth, Ab van der Valk, Esmee van Reede, Elly van Gorp, Maritha van der Valk en Mirana Volaart
Aanvullend: Leden uit verschillende verenigingen.

Ons doel

Organiseren van evenementen in gemeente Goeree Overflakkee, die bijdragen aan het woon-, werk- en leefklimaat. Wij richten ons met name op het hart van Goeree Overflakkee, de kernen van Middelharnis en Sommelsdijk.
Samenwerken met zoveel mogelijk andere verenigingen en stichtingen om dit doel te  bereiken. Zodat we elkaar kunnen ondersteunen en versterken en zo alle werkzaamheden kunnen verlichten.
Zodat we, zowel inwoners als toeristen, met elkaar genieten van alle leuke dingen die jaarlijks in onze dorpen worden georganiseerd.