Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag 2024

27 april

Koningsdag: woensdag 27 april

KONINGSDAG IN MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK

De Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk (OVMS) organiseert aankomende Koningsdag op 27 april a.s. een supergezellige dag in het centrum van Middelharnis.

Na het grote succes van vorig jaren, zal er weer een heuse KOFFERBAKVERKOOP plaats vinden in onder aan dn Diek in Middelharnis.

Op het Zandpad is zoals altijd ruimte voor de kleedjesverkoop van de kinderen. Daarvoor hoef je niet aan te melden. Het Beneden Zandpad is geserveerd voor de kofferbakverkoop, waar men hun eigen waren mogen verkopen. Commerciële verkoop of voedingswaren mag niet.

Voor maar € 15,00 ben je zeker van een mooi plekje om je auto te parkeren en de kofferbak te openen en de gehele inhoud lekker te kunnen verkopen. Inschrijven doet u onderaan deze pagina.

Het bestuur is er klaar voor, jij ook?

Wilt u lid worden van Oranje vereniging Middelharnis Sommelsdijk? klik dan hier om lid te worden Oranje vereniging Middelharnis Sommelsdijk

Op D’n Diek is er een vrijmarkt voor jong en oud en onderaan D’n Diek een kofferbakverkoop. Opgeven voor de kofferbakverkoop kan door hier te klikken
Ook zal er een geraniummarkt zijn.
Op het diekhuusplein zal de plaatselijke voetbalvereniging zorgen voor een gezellig hapje en drankje. Genoeg te doen en te zien dus!

 

Gegevens

Datum:
27 april
Evenement Categorie:

Organisator

Hart van Goeree Overflakkee
E-mail
info@hartvangoereeoverflakkee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Diekhuus
Beneden zandpad 7
Middelharnis, 3241GA Nederland
+ Google Maps