Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Legpuzzelwedstrijd GO Legpuzzelen

16 oktober van 19:00 tot 17 oktober van 23:00

€48,00

Wie worden de eerste GO-legpuzzelen kampioenen van Goeree-Overflakkee??

Op vrijdag 16/17 oktober a.s. organiseert HvGO een echte GO-legpuzzelen kampioenschap in de Staver te Middelharnis.

Uiteraard gebruiken we hiervoor de enige en echte Jan van Haasteren puzzels.

We staan in nauw contact met het NK-legpuzzelen en mochten de teams het heel erg leuk vinden dan kunnen ze zich ook online aanmelden om in de voorrondes van het NK-legpuzzelen mee te strijden voor een plek in de landelijke finale.
Hoe mooi is het om op 16/17 oktober a.s. het GO-legpuzzelen als warming-up te gebruiken

Voor de nummers 1, 2 en 3 is een geldprijs beschikbaar.

Durf jij de uitdaging aan te gaan??

Meld je met je uit 4 teamleden bestaande team, verzin een ludieke naam en strijdt voor de eeuwige roem van kampioen GO-legpuzzelen 2020

Na inschrijving en betaling van het inschrijfgeld ben je verzekerd van een tafel! klik hier om in  te schijven.

Hieronder een uitleg hoe een avond van het NK legpuzzelen er uit ziet.

Inschrijven. Je kan alleen meedoen als je je van te voren hebt ingeschreven. Zodra we je inschrijving en betaling hebben ontvangen is je plekje gereserveerd!

  • Wat krijg je. Voor ieder team (maximaal 4 personen) is er een tafel gereserveerd met daarop je teamnaam, vier stoelen en natuurlijk de puzzel. Op alle avonden wordt er een Jan van Haasteren puzzel gemaakt. Deze mag je met het team na afloop mee naar huis nemen.
  • De puzzel. We maken deze avond allemaal dezelfde puzzel van 1000 stukjes uit het assortiment van Jan van Haasteren. Welke??? Dat blijft uiteraard een verrassing!
  • Het programma.  Nadat je je hebt aangemeld zoek je de tafel op met jou naamkaart. Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. 15 minuten voor aanvang zal ik een woordje doen, met alles wat wel en niet mag (zie regelement). We starten we met het Flakkeese volkslied en een countdown. En dan……… puzzelen maar!
  • De winnaars. De eerste drie teams winnen een geldprijs van € 60,- / € 40,- / € 20,-
  • Einde avond. Afhankelijk van de sluitingstijd van de locatie puzzelen en borrelen we door na de prijsuitreiking. Meestal kan iedereen zijn/haar puzzel afmaken.

Ludiek. Het kampioenschap kenmerkt zich door de gezellige sfeer. Het is een wedstrijd, maar nog belangrijker is het hebben van een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Dit maakt het tot een uniek evenement. Leuke teamtenues zorgen voor een extra sfeertje

Gegevens

Begin:
16 oktober van 19:00
Einde:
17 oktober van 23:00
Kosten:
€48,00
Evenement Categorie:

Locatie

Prieel “De Staver”
Olympiaweg 32
Sommelsdijk, 3245DL Nederland
+ Google Maps