GO Legpuzzelen

Wie worden de nieuwe GO-legpuzzelen kampioenen van Goeree-Overflakkee??

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober 2020 organiseert Hart van Goeree-Overflakkee een echt GO-legpuzzelen kampioenschap in de de aula van de RGO te Middelharnis.
Uiteraard gebruiken we hiervoor de enige echte Jan van Haasteren puzzels.
Voor de winnaars 1 en 2 van elke avond is er een leuke prijs!
Durf jij de uitdaging aan te gaan??

Na inschrijving en betaling van het inschrijfgeld ben je verzekerd van een tafel! klik hier om in  te schijven.

Hieronder een uitleg hoe een avond van het NK legpuzzelen er uit ziet.

Inschrijven. 
Je kan alleen meedoen als je je van te voren hebt ingeschreven.
Zodra we je inschrijving en betaling hebben ontvangen is je plekje gereserveerd! klik hier om in  te schijven.

 • Wat krijg je 
  Voor ieder team (2 personen) is er een tafel gereserveerd met daarop je teamnaam, 2 stoelen en natuurlijk de puzzel. Op alle avonden wordt er een Jan van Haasteren puzzel gemaakt.
  Deze mag je na afloop mee naar huis nemen.
 • De puzzel 
  We maken deze avond allemaal dezelfde puzzel van 500 stukjes uit het assortiment van Jan van Haasteren. Welke??? Dat blijft uiteraard een verrassing!

Op de tweede avond is er een andere puzzel dan op de eerste avond.

 • Het programma 
  Nadat je je hebt aangemeld, wordt je begeleidt naar je tafel.
  Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. 15 minuten voor aanvang zal een bestuurslid een woordje doen, met alles wat wel en niet mag (zie regelement). We starten we met het Flakkeese volkslied en een countdown. En dan……… puzzelen maar!
 • De winnaars 
  De eerste 2 teams van elke avond winnen een leuke prijs.
 • Einde avond 
  Afhankelijk van de sluitingstijd van de locatie puzzelen we door na de prijsuitreiking. Meestal kan iedereen zijn/haar puzzel afmaken.
 • Drinken en eten
  Vooraf bij inschrijving geeft men aan wat men wilt drinken en eten. Dit zal bij aanvang klaar staan op de tafels.
 • COVID-19 proof
  Je mag alleen deelnemen als er geen gezondheidsklachten zijn. Bij binnenkomst worden de handen gedesinfecteerd. Er wordt die avond, buiten een bezoek naar de toilet, verder niet gelopen door het publiek.

Mocht men door ziekzijn niet mee kunnen doen, dan willen we dit als organisatie uiterlijk 2 dagen van te voren horen. Met in achtneming van dit termijn wordt contact gezocht en krijgt u uw inschrijfgeld terug. Er zal dan een ander team (van de wachtlijst) benaderd worden om nog mee te kunnen doen.

Na afloop van het puzzelen geeft een bestuurslid akkoord om het pand te verlaten, dit om drukte bij de uitgang te voorkomen.

Iedere deelnemer gaat bij inschrijving akkoord met de door de Veiligheidsregio Rijnmond én de Rijksoverheid gestelde regels aangaande COVID-19.

Ludiek. Het kampioenschap kenmerkt zich door de gezellige sfeer. Het is een wedstrijd, maar nog belangrijker is het hebben van een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Dit maakt het tot een uniek evenement.

Klik hier voor het reglement.

Meer info? Wil je nog meer weten? Neem dan contact met ons op! Klik hier