Skip to main content
Op 1 en 2 juni 2018 waren de Havendagen in Middelharnis, de haven van Middelharnis weer bruiste van activiteiten op en rondom de haven het winkelcentrum.

Vanaf 31 mei zal tot en met  2 juni 2018 op het spuiplein weer een prachtige kermis worden opgesteld.
1 juni, de vlootschouw en kan vanaf de horecagelegenheden met gezellige muziek naar de vloot gekeken worden.
2 juni, activiteiten op en rondom de haven en het havenkanaal. Vele kramen zullen deze dag worden opgesteld, een ambachtenmarkt op de voorstraat en diverse kinderactiviteiten zoals springkussens, schminken enz.

Uw naam en dit evenement

Havendag wordt nog mooier door uw steun aan dit evenement. klik hier om ons te steunen

Passanten van harte welkom, maar wie het eerst komt…

Iedereen die met de boot naar de Havendag 2018 wil komen is van harte welkom. Wel wordt de havenkom gestremd op vrijdagavond 1 juni vanaf 18u en op zaterdag 2 juni tussen 09.00u en 18u. Hoewel Middelharnis (volgens velen) de leukste en best voorziene grote recreatiehaven aan het Haringvliet is, zorgt de Menheerse Havendag voor zoveel passanten dat de haven ver van tevoren al volgeboekt is. Wees dus op tijd of informeer bij havenkantoor@goeree-overflakkee.nl of er nog plek is voordat je koers zet naar Menheerse. Reserveren is niet mogelijk. Schepen met een vaste ligplaats in de haven of het kanaal kunnen dus vrijdag voor 18u en zaterdag tussen 07.00u en 09.00u de haven uitvaren.

Samenwerking
De verschillende partijen; de Stichting Behoud Scheepstimmerwerf Middelharnis, de Stichting City Center Goeree-Overflakkee, de horecaondernemers en de Stichting Hart van Goeree-Overflakkee hebben samen de schouders gezet onder de organisatie van het mooie evenement. De laatste partij is het aanspreekpunt van de samenwerkende organisatoren. Op 1 en 2 juni 2018 zijn de havenkom, het havenkanaal, en de sluis van Middelharnis als vanouds het toneel van één van de mooiste nautische evenementen in Zuid-Holland, waarbij jong en oud van harte welkom zijn!