Skip to main content

De Oranje-Kinderbingo!

De Oranjevereniging van Middelharnis/Sommelsdijk organiseert speciaal voor de kinderen uit Middelharnis en Sommelsdijk een kinderbingo in het Prieel van de Staver.

Op zaterdagavond 8 april zal er vanaf 19.00 uur kinderbingo gehouden worden, deze gezellige kinderbingo met ontzettend leuke prijzen zullen we afsluiten met een heuse

kinderdisco, waarna de kinderen rond 22.00 uur weer naar huis kunnen.

De Oranjevereniging organiseert deze activiteit om nieuwe leden te werven, want juist met de steun van al die leden kan de vereniging ieder jaar weer de Koningsdag met allerlei spelactiviteiten organiseren.

Ook kunnen we op dodenherdenking de slachtoffers van diverse wereldoorlogen op een gepaste manier gedenken.
Maar juist door uw steun kunnen we extra activiteiten zoals deze kinderbingo organiseren.
En lid worden van de Oranjevereniging is zeker geen dure aangelegenheid.

Al voor € 12,50 per jaar bent u gezinslid en kunnen al uw kinderen op Koningsdag gratis deelnemen aan alle spelletjes en is deze bovengenoemde kinderbingo gratis voor uw kind(eren).

Wilt u liever individueel lid worden omdat u de vereniging een warm hart toedraagt dan is dit voor € 5,00 per jaar te regelen.

Op onze Facebookpagina Oranjevereniging Middelharnis Sommelsdijk is een aanmeldformulier aan te vragen. Wij zullen dan jaarlijks het lidmaatschapsgeld incasseren rond de maanden maart/april en heeft u nergens omkijken naar.

Bent u nog geen lid maar wilt uw kind wel graag naar de kinderbingo komen dan bent u van harte welkom. Komt u als ouder even mee naar het Prieel en vul hier een inschrijfformulier in zodat uw kinderen gezellig aan kunnen schuiven bij de bingo.
We hopen op een gezellige grote opkomst zodat we kunnen genieten van de snuitjes van uw kinderen als ze een prijs hebben gewonnen.

Bent u al lid van de Oranjevereniging?
Dan is deelname aan deze kinderbingo geheel gratis!

De deuren gaan open rond 18.30 uur. En de bingo start om 19.00 uur.
Heeft uw kind nog moeite met de getallen lezen, kom dan gezellig zelf mee, dan maken we er een gezellig avond van.
Op de avond zelf zal er in de pauze voor de kinderen ranja en wat lekkers te koop zijn bij de Oranjevereniging.

We zien u graag!!

Een vriendelijke ORANJE-groet