Skip to main content

 

Zaterdag 1 juli

Op zaterdag 1 juli organiseert Stichting Hart van Goeree Overflakkee (HVGO) in samenwerking met Watersportvereniging Flacquee en Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk een spetterende kinderwaterspeeldag rond en in de haven van Middelharnis. Er zullen weer diverse attracties opgesteld worden langs de haven, maar ook in de haven zal er genoeg te doen zijn. Diverse springkussens, een mega zandbak en glitter tatoos zijn er op de wal te vinden. Terwijl er in de mooie haven mooie activiteiten zijn zoals suppen, loopmat, watertrampoline en rollen over het water in een waterrol. Ouders kunnen aan de haven genieten van hun spelende kinderen onder het genot van een hapje en drankje of lekker shoppen in ons mooie winkelcentrum.

Niet alleen dankzij de geweldige inzet van de leden van Watersport Vereniging Flaquee, maar ook dankzij de inzet van de duikers. wordt er extra op de veiligheid van de kinderen gelet. Zodat ze tussen 11 uur en half 4 kunnen genieten. De waterspeeldag wordt afgesloten met schuimparty.

Voor slechts 4 euro kunnen de kinderen gebruik maken van de vele activiteiten die er aanwezig zijn. Omdat dit evenement ook wordt ondersteund door de ondernemers van Middelharnis Centrum, zijn er ook ondernemers die je een ticket kunnen geven voor gratis toegang. Hou daarvoor social media en de websites in de gaten.

Niet Alleen in Middelharnis is er op 1 juli van alles op het water te beleven, maar ook in Stad aan het Haringvliet zijn er allerlei leuke water activiteiten op deze zaterdag. Op vertoon van je polsbandje uit Middelharnis krijg je korting bij Duik in Stad en ook andersom krijg je korting, dus het is extra leuk om in beide plaatsen mee te doen.

Overigens is er vanaf donderdag al van alles te beleven in de Haven van Middelharnis. Want donderdag avond is het bekende Musica Nautica van Sempre Cresendo, op vrijdag mooie jazzmuziek van diverse artiesten aan de haven en ook zaterdagavond na de waterspeeldag is live muziek aan de haven verzorgd door Aymar Torres en zijn band.

koop uw tickets op het event