Skip to main content

KONINGSDAG IN MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK

De Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk (OVMS) organiseert aankomende Koningsdag op 27 april a.s. een supergezellige dag in het centrum van Middelharnis.

Na het grote succes van vorig jaren, zal er weer een heuse KOFFERBAKVERKOOP plaats vinden in onder aan dn Diek in Middelharnis.

Op het Zandpad is zoals altijd ruimte voor de kleedjesverkoop van de kinderen. Daarvoor hoef je niet aan te melden. Het Beneden Zandpad is geserveerd voor de kofferbakverkoop, waar men hun eigen waren mogen verkopen. Commerciële verkoop of voedingswaren mag niet.

Voor maar € 10,00 ben je zeker van een mooi plekje om je auto te parkeren en de kofferbak te openen en de gehele inhoud lekker te kunnen verkopen. Inschrijven doet u onderaan deze pagina.

Daarnaast zijn er natuurlijk diverse kinder attracties en is er op het Diekhuusplein een gezellig terras met live muziek. Daar zijn live optredens van Sing it Sisters en het duo Jip & Daym tot 19 uur

Meldt je snel aan via het mailadres info@ovms.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk een inschrijfformulier naar je toe gestuurd! Wil je deze, en de vele andere activiteiten van de Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk steunen, kan je je aanmelden via hetzelfde adres.

Het bestuur is er klaar voor, jij ook?

Wilt u lid worden van Oranje vereniging Middelharnis Sommelsdijk? klik dan hier om lid te worden Oranje vereniging Middelharnis Sommelsdijk

Opgeven voor de Kofferbakverkoop

Totaal