Skip to main content

Vrijdag 7 juli a.s organiseert Stichting Hart van Goeree Overflakkee voor het eerst “MUZIKAAL MENHEERSE AVONDMARKT”. Deze zal plaatsvinden op de Voorstraat en de havenkom van Middelharnis.

Tijdens deze grote braderie willen we lokale muzikanten de kans geven om op diverse plekken hun talenten te laten horen..Dus ben je benieuwd wat publiek van Goeree Overflakkee van je talenten vind of wil je meer bekendheid genereren voor je band of muziekvereniging, meld je dan aan via de contact pagina

 

Stichting Hart van Goeree Overflakkee” creëert en ondersteunt evenementen op Goeree Overflakkee en met name Middelharnis/Sommelsdijk met het doel de aantrekkelijkheid en leefbaarheid voor inwoners en toeristen te bevorderen.

We proberen met zoveel mogelijk partijen samen te werken om zo gezamenlijk

deze doelstelling te bereiken.