Skip to main content
Geen categorie

Pepernotenmarkt

By 17 november 2019No Comments

Op initiatief van Stichting Hart van Goeree Overflakkee zal komende zaterdag 23 november een Pepernotenmarkt worden georganiseerd in samenwerking met Middelharnis Centrum, Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk en organisatiebureau Koolen en Koolen.

Dit is de derde keer dat deze markt met veel kraampjes zal worden gehouden onder aan D’n Diek in Middelharnis. Daarnaast is er van alles te beleven voor kinderen. Zo is er een draaimolen, een bungee jump en de “Pepernotenspelkaart”. Behalve op de markt kunt u natuurlijk ook terecht bij meer dan 120 winkels in het centrum, waar de ondernemers mooie cadeaus en verrassingen voor de feestdagen hebben.

Ondertussen heeft u een grote kans dat u “Sinterklaas en zijn Pieten” tegen komt, want die komen deze middag op D’n Diek en op deze markt ook een rondje doen. Tevens worden er vrolijke noten gespeeld door de blaaskapel “t Wor Niks” uit Steenbergen. Datzelfde muzikale gezelschap kun je ook weer horen tijdens de Lampionnen optocht die vrijdagavond 29 november in het centrum wordt georganiseerd.

Pepernotenspelkaart

Bij de kraam van Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk + Hart van Goeree Overflakkee op de Pepernotenmarkt is deze dag een “Pepernotenspelkaart” verkrijgbaar voor leden van de Oranje Vereniging voor 2,50 (niet leden betalen € 5,-).  Met deze spelkaart kun je de rebus oplossen die in de etalages van diverse winkels te vinden is en een grote zak pepernoten winnen. Tevens kun je deze dag ook gratis knutselen bij de kraam, gratis op de foto met Zwarte Piet, kruidnoten bakken bij Bakkerij Bienefelt en een warm kruukplaetje halen bij Bakker van Helden.